Zoek de fout

de fout is gevonden en nog meer

Mijn mail is beantwoord en de fout is gevonden. In eerste instantie was de mail van de uitgever erg onduidelijk. Het antwoord in de mail had niets met mijn vraag te doen. Het antwoord op de vraag: “Is het een fout van de uitgever?”  is ja. Gelukkig doen ze ook iets met de fouten. Ze maken FAQ’s, maken PDF-documenten met alle correcties of je kan contact zoeken met de uitgever.  Ik kreeg in de mail een bijlage met alle fouten in het spel. Het bleken er een aantal te zijn. Hieronder vind je een deel van dit document en voilá daarin staat het antwoord van mijn vraag.
“Veld 48 van het scorespoor toont geen getal. We zijn er echter van overtuigd dat de spelers die zo ook kunnen meetellen. We beseffen dat veld 42 beter had geweest, maar helaas hebben we de fout niet mogen uitzoeken.”
Misschien ken je nog meer verborgen gebreken in bordspellen of kaartspellen. Stuur een mail naar info@verenigingaanz.nl met een foto met daarin een fout van een ander bordspel.
Je kan hierbij denken aan misdrukken, regelconflicten op spelfouten.
Zaterdag 30 april is het international tabletop day. Helaas kan ik zelf niet aanwezig zijn bij de bordspellenavond van AanZ.  Ik ga wel andere mensen enthousiast maken voor de bordspellenwereld.  Iedereen alvast veel plezier gewenst en geniet van een geweldige hobby.

kleine-foutjes

http://www.999games.nl/media/wysiwyg/pdf/999-MPO01-kleine-foutjes.pdf

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *