Geef je mening

Het spellenspektakel is net voorbij en 2017 staat voor de deur. Ook in het komende jaar zullen de gezellige spellenavonden van Ludens, de Spelcarrousel en Aan Z weer georganiseerd worden. Het was in het afgelopen jaar mooi om te zien dat al deze avonden goed bezocht worden en dat er vaak nieuwe spelfanaten en geïnteresseerde in de hobby langskomen. Ik vind het fijn om te zien dat de bordspellenhobby nog steeds een populaire, misschien populairder dan ooit, groeiende hobby is.
De spelavonden zijn er voor iedereen: jong, oud, competitieve gamers, vriendschappelijke gamers en non-gamers. Zo schuift de één aan bij een groep om een nieuw spel te leren en deelt een ander zijn spelervaringen met zijn medespelers weer andere komen alleen even een avondje kijken wat een spellenavond inhoud. Het blijft mooi om te zien hoeveel contacten er gelegd worden op een spelavond en hoeveel interesse er is in de hobby.

We hebben besloten om in 2017 niet meer mee te doen met het toernooi van 999 games. Op onze spellenavonden is gebleken dat er voor het komend seizoen niet voldoende animo is voor het toernooi. We hebben met veel plezier deelgenomen aan het afgelopen seizoen, we hebben zelfs twee fanatieke spelers naar de finale mogen sturen waar ze goed gepresteerd hebben. Onze spellenavond mist nu alleen een competitief element. We hebben al nagedacht over mogelijkheden maar we zijn er nog niet uit. Daarom willen we jullie vragen om nieuwe, verfrissende ideeën aan te dragen.

Hoe zouden we het competitieve element in onze spelavond terug kunnen brengen?

Het beste idee wordt beloond met een prijs en we gaan het idee (wanneer mogelijk) ook toepassen op onze eerstvolgende spelavond op zaterdag 28 januari. Veel succes !!!

Stuur je idee naar info@verenigingaanz.nl